In de krant!

Vandaag stond stal van het Gildeland in de krant hieronder het gekopieerde stuk;

Twee keer prijs voor Lara van Soest

 

In de M1/DE behaalde Benthe du Fossé met haar Goldwind Empire Style niet alleen een eerste prijs, maar tevens een winstpunt. Twee keer eerste in de L2/DE werd Franka Koster met Mirthe van 't Gildeland (193/189). Deze chique bruine merrie heeft ook in het aangespannen werk met Hanno van Kalkeren aan de leidsels al de nodige prijzen binnengehaald.
De overwinning in de klasse B/AB werd deze wedstrijd gedeeld door Lois Berends met Boas (189) en Lara van Soest met Woldbergs Tobias (189).

 

Laatstgenoemde amazone pakte twee dagen later op de wedstrijd van PSV de Margrietruiters, eveneens bij HC de Lingebrug, nogmaals de overwinning en zelfs nog een paar punten meer (194). De andere proef in die rubriek werd een overwinning voor Maud van Soest, die daarmee een heel mooi debuut maakte met Bueno van ´t Gildeland (188.5). Beide amazones krijgen les van Geesje van Kalkeren. Woensdag deed zij met haar nieuwe troef mee aan de wedstrijd van Ons Genoegen. Toen was Gucci van het Gildeland nog een beetje kijkerig. Zaterdag ging dat veel beter en werd het duo eerste in de L2 (205.5).

*bron stadtiel.nl

 

>>> Terug naar het overzicht