Provinciale NRPS keuring in Lunteren succesvol!

Vandaag stond in het teken van de Provinciale NRPS keuring in Lunteren.
Al vroeg in de veren om de pony's klaar te maken.

Kachento (veulen van Fleur x Kinetic Wizzard) mocht als eerste in de baan. Hij liet zich super zien! en werd direct bekroond met een 1e premie en mocht daardoor terug komen voor de kampioenskeuring.

Daarna volgde Ferdie (veulen van Evita x Fergie) Ook dit prachtige zwarte veulen kreeg een 1e premie en mocht terug komen.

In de kampioensring moest Ferdie de baan verlaten samen met nog 13 veulens. Hij mist nog kracht en was 1 van de jongere veulens.
Kachento mocht samen met de top 10 nogmaals de baan in, en eindigde uiteindelijk op de 4e plek.


Daarna was de beurt aan Don Diego van de Ponderosahoeve (Bijsterhof's Diamond Dancer x Kanshebber) (Dit veulen hebben wij samen met Elise Teunissen Weys) Hij danste door de baan en ook hij werd beloond met een prachtige eerste premie. en stond 4e in zijn rubriek uit een sterk deelnemersveld.Toen moest Rose ( Mirthe x Kasanova) eerst op het straatje verschijnen en daarna mocht ze ook de ring in.
Zij was wat onwennig in de baan en liet zich niet top zien. toch werd ook zij beloond met een mooie eerste premie.

En als laatste mocht Fleur (Kijoni x Casper) de baan in, ze liet zich goed zien, en werd daardoor koploper in haar rubriek met ook een mooie eerste premie.


Alle pony's mogen door naar de Nationale keuring die 8 augustus plaats vind in Lunteren.
Kortom een zeer geslaagde dag op naar 8 augustus!

 

>>> Terug naar het overzicht