Sam kampioen nieuwe jaargang 2013

Vandaag was de appaloosakeuring waar wij onze hengsten voorstelden.

 

De dag begonnen wij met Sam. Dit is onze eigengefokte hengst van Joris uit Beeps. Sam liet zich elke ronde beter zien. En met het losbewegen in de derde bezichtiging kreeg hij de handen van het publiek op elkaar door zijn enorme draf. Hierdoor werd hij ook goedgekeurd en werd zelf kampioen van de nieuwe jaargang.

 

Naar dit enorme succes hebben wij meegewerkt aan twee showblokjes. Als eerste reden we mee in een marathondemonstratie waarbij we tweede werden. Ook hebben we Vadershoeve Be Dazzled nog onder het zadel getoond, waarbij hij liet zien een prima sportpony te zijn.

 

Be Dazzled heeft zich ook aan de hand laten zien. Helaas kreeg hij hiermee een tweede premie. Met deze beslissing waren wij het zeker niet eens. Maar als we hem in de toekomst zo door kunnen trainen moet een eerste premie er zeker in zitten.

 

Naar deze rubriek hebben wij Symbol van de Ponyhoeve voorgesteld. Symbol liet zich in draf extra zien, wat bekroond werd met een eerste premie en een derde plaats. Lodewijk van Hurwenen hebben wij ook klaargemaakt en ook deze hengst toonde zich super. Hij mocht op kop lopen met een eerste premie!!

 

In de laatste rubriek hadden wij twee hengsten, namelijk Clever Red Spot van de Immetjeshoeve en onze eigen Joris. Allebei de hengsten kregen mooi een eerste premie, waarbij Clever op kop liep.

 

Wij willen graag alle eigenaren feliciteren met de behaalde resultaten.

 

Verder wil ik ons hele team bedanken die geholpen hebben om deze resultaten te behalen!!!!

>>> Terug naar het overzicht